Szezámmagos bundában csirke szárny recept
Szezámmagos bundában csirke szárny recept
Vagy más néven a jól ismert klasszikus a rántott csirke szárny.
Általában olcsó fehérje forrás. De én imádom a csirke szárnyat mindenféle változatban.
Ez az egyik olyan étel ami szintén nagyon hamar elkészülhet. Jól illik hozzá bármilyen zöldség saláta, vagy párolt zöldség, vagy rizs, vagy főtt, sült burgonya.
Hozzávalók:
Tetszés szerinti mennyiségű megmosott csirkeszárny( itt 9db)
2 dl Zsemlemorzsa
2 db Tojás liszt
2 ek szezámmag
1 tk ecet
só
1/2 l olaj
A megsózott szárnyakat lisztbe, majd ecetes tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk
A forró olajban sütjük fedő alatt 15-20 percig
Tálalás: bármilyen tetszés szerinti körettel
Jó étvágyat !
Bon Apetit !
Mahlzeit !
Megjegyzések
Megjegyzés küldése