Hagymás zsemlével töltött gomba camember sajttal recept/vendégváró falatok
Hagymás zsemlével töltött gomba camember sajttal/vendégváró falatok
Mindig is ki szerettem volna próbálni a töltött gombát. És nem feltétlenül hússal.
Valahogy mindig úgy alakul, hogy nem eszünk sok húst. Nem anyagi okok miatt, hanem egyszerűen nem kívánjuk.
Hozzávalók:
20-25 db kisebb fejű shampion gomba
1 tojás
2 marék szárított kenyér
1,5 dl tej a kenyér forrázásához
1/2 fej vörös hagyma
1 gerezd fokhagyma
kevés só
késhegynyi majoránna, bors, rozmaring,
1 db camember sajt és 1 dl tej az olvasztáshoz
A kenyeret leforrázom a forró tejjel. Hozzáadom az összes hozzávalókat. Kézzel összenyomkodom.
És simán a gombákra helyezem kis kanállal.
Az üvegtálba helyezett gombák
A megtöltött gombákra rálocsoltam a sajtot, és forró 160 fokos sütőbe kb. 15-20 perc alatt pirosra sütöm. A sajtot felolvasztottam forró tejben egy lábasban a tűzön.
Tálalás:
Jó étvágyat !
Bon Apetit !
Mahlzeit !
Megjegyzések
Megjegyzés küldése