Keresés ebben a blogban
Nagy örömömre szolgál, hogy itt vagy. Filozófiám:" Amit eszel az leszel". Egészséges, egyszerű,gyors, finom ételek készítése. A sütéssel főzéssel teljesen a jelenben vagyok. A most hatalmában. Számomra a sütés Meditáció is egyben. Lélekből sütök és főzök. Minden étel recept általam többször elkészített és kedvelt a családom és vendégeim körében. Jó étvágyat! Buon Apetito! Mahlzeit! (Copyright for Business )
Bejegyzések
Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: március 19, 2017
Mire jó a Bazsalikom a fűszerek királynője ?
- Link lekérése
- X
- Más alkalmazások
Hogyan hajtattam ki a zöldborsó csírát ?
- Link lekérése
- X
- Más alkalmazások
Grillezett Zeller fehér spárgával zöldborsó csírával/köretnek vagy előételnek
- Link lekérése
- X
- Más alkalmazások
Házi készítésű spenótos tészta túróval és sült szalonnával
- Link lekérése
- X
- Más alkalmazások
A cékla saláta amely segít a szabad gyök fogásban/rote Bete
- Link lekérése
- X
- Más alkalmazások
A sokoldalú metélőhagyma, vagy a Schnittlauch
- Link lekérése
- X
- Más alkalmazások
Napi egy alma megőrizheti egészségét
- Link lekérése
- X
- Más alkalmazások
Meggyel-mandulával töltött keksztekercs sütés nélkül/gyors, finom
- Link lekérése
- X
- Más alkalmazások
Meggy lekvárral töltött piskóta tekercs csoki mázzal
- Link lekérése
- X
- Más alkalmazások
Petrezselymes burgonya lestyánnal és rozmaringgal
- Link lekérése
- X
- Más alkalmazások