Petrezselymes burgonya lestyánnal és rozmaringgal
Petrezselymes burgonya lestyánnal és rozmaringgal
A mai roston sült csirkemell mellé ezt a köretet készítettem. Gondolkodtam rizs, vagy burgonya. A szervezetünk olyannyira intelligens, hogy mindig tisztában van azzal, hogy mire van szüksége. Ezért a belső hangom azt súgta egyél burgonyát, ezt kívánom. Érdekes, én is válaszoltam...
Hozzávalók: 2 adaghoz
4-5 szem közepesen nagy burgonya
100 ml olíva olaj
só, petrezselyem levél(szárított)rozmaring, lestyánlevél
víz
Elkészítés:
A burgonyát meghámozom, és kockákra vágom.
Megfőzöm sós vízben. Leszűröm, és az olajon a fűszerekkel megforgatom és már kész is van.
Jó étvágyat kívánok !
Bon Apetit !
Mahlzeit !
Megjegyzések
Megjegyzés küldése