Flammkuchen oder Deutsche Pizza ganz lecker
Flammkuchen oder Deutsche Pizza ganz lecker
Flammkuchen vagy a Német pizza nagyon finom
Legelőször Baden-Wünterberg-ben ettem ebből a finomságból. Van egy kedves barátnőm Kalsruhe-ből aki meghívott egy olyan étterembe ahol ezt a fajta ételt magas színvonalon készítik. Azóta már én is sokszor kipróbáltam, és mindig sikert aratott. Most elhatároztam, hogy megosztom itt a blogban.
Zuerst aß ich in Baden-Wünterberg diese Delikatesse. Ich habe eine nette Freundin aus Kalsruhe, die mich in ein Restaurant eingeladen hat, wo diese Art von Essen auf hohem Niveau zubereitet wird. Seitdem habe ich es viele Male ausprobiert und war immer erfolgreich. Jetzt habe ich beschlossen, diesen Blog hier zu teilen.
Hozzávalók: 2 db Flammkuchenhez
300 ml sima liszt
2 csipet só
2 Ek olíva olaj
6 ml langyos víz
1 késhegynyi szódabikarbóna
100 gr Paraszt szalonna
1 fej felkockázott vöröshagyma
100 ml Tejföl
2 gerezd lereszelt fokhagyma
1 késhegynyi bors
Kevés só.
Díszítéshez: 8 db koktél paradicsom
és 8 karika cukkini.
Zutaten für Teig : für 2 Stück Flammkuchen
300 ml glatt Mehl
2 prise Salz
2 Esslöfel oliven Öl
6 ml lauwarmes Wasser
1 kneifes Natron
100 gr Bauer Speck
1 Stück gewürfelt Zwiebeln
100 ml Sauerrahm
2 Stück geriebene Knoblauchzehen
1 kneifen Pfeffer
Wenig Salz
Dekoration: 8 Stk. Koktel Tomathen
8 Stk Zukkini
Elkészítése :
1. A lisztet helyezd bele egy tálba.
2. Add hozzá az összetevőket.
3. Egy villa segítségével középről indulva körkörösen keverd amíg össze áll a tészta.
4. Tedd egy nyújtódeszkára és dolgozd ki alaposan a kezeddel, amíg homogén lesz. Cirka 10 perc.
5. Tedd be a hűtőbe. Vágd félbe. De takard le frissen tartó fóliával.
Zur Vorbereitung:
1. Das Mehl in eine Schüssel geben.
2. Fügen Sie die Zutaten hinzu.
3. Beginnen Sie mit einer Gabel von der Mitte aus, bis die Pasta gemischt ist.
4. Legen Sie eine Trage auf und arbeiten Sie mit Ihren Händen, bis es homogen ist. Circa 10 Minuten.
5. Legen Sie es in den Kühlschrank. Schneide es ein. Aber halten Sie es mit einer frisch aussehenden Folie ab.
Feltét elkészítése :
1. A szalonnát kockázd össze apróra. Pirítsd meg
2. A vöröshagymát vágd apró kockákra.
3. A tejfölt keverd össze a reszelt fokhagymával, sózd és borsozd meg.
Összeállítása:
4. A tészta egyik felét nyújtsd el úgy 3 mm vékonyra.
5. Először kend meg a fokhagymás tejföllel.
6. Szórd rá a tetejére a szalonnát és a hagymát.
7. Előmelegített 220 fokos sütőbe süsd 15 perc alatt készre.
8. Tálald bármilyen finom zöld salátával.
Mach den Belag:
1. Den Speck in kleinen Stücken backen in der Pfanne.
2. Die Zwiebeln in kleine Würfel schneiden.
3. Mischen Sie die saure Sahne mit geriebenem Knoblauch, Salz und Pfeffer.
Aufstellungen:
4. Eine Hälfte des Teigs in 3 mm dünn bestreichen.
5. Zuerst mit der Knoblauch-Sauerrahm anwenden.
6. Legen Sie den Speck und die Zwiebeln darauf.
7. Vorwärmen auf einen 220-Grad-Backofen für 15 Minuten fertig Backen.
8. Dienst mit jedem leckeren grünen Salat.
Jó étvágyat !
Guten Apetit !
Bon Apetito !
Megjegyzések
Megjegyzés küldése