Magyaros paprikás krumpli kolbásszal galuskával
Magyaros paprikás krumpli kolbásszal galuskával
Hozzávalók: 2 adag
6 darab burgonya
1 nagy fej hagyma
1 ek zsír
2 púpos tk őrölt paprika
egy kevés chilli paprika
1 babérlevél
1/2 tk őrölt köménymag
só
ízlés szerint száraz kolbász
víz kb 500 ml
víz kb 500 ml
1 tojás és liszt a tésztához, amennyit felvesz a tojás.
Elkészítése:
1. A hagymát összedaraboltam kicsire.
2. A zsiradékon megdinszteltem a hagymát és a köménymagot.
3. Rászórtam a piros paprikát
4. Felöntöttem 1/2 liter vízzel
5. Beletettem a burgonyát
6. Fedő alatt puhára főztem
Közben elkészítettem a késsel szaggatott galuskát
Jó étvágyat kívánok !
Bon Apetit !
Mahlzeit !
Megjegyzések
Megjegyzés küldése