Lila káposzta saláta reszelve citromos öntettel/nyers étel recept
Lila káposzta saláta reszelve citromos öntettel/nyers étel recept
Elkészítése:
Hozzávalók: 2 adag
1/4 fej lila káposzta lereszelve
1 kis fej vöröshagyma apróra vágva
1 db sárgarépa csíkokra reszelve
1 db citrom reszelt héja és leve
2 ek majonéz
2 ek olíva olaj
1 csipet só
1 cs vaníliás cukor
pár szál metélőhagyma a színek miatt
2 ek mazsola
2. A zöldségeket nagy lyukú reszelőn lereszelem.
2. A citromhéjat, a citromlevet, a sót, a majonézt, az olíva olajat, vaníliás cukrot egyenletesen elkeverem.
3. A mazsolát és a metélő hagymát is hozzá adom a káposztához.
4. A zöldségekre öntöm a öntetet
Tálalás: ehető százszorszéppel díszítve
Jó étvágyat kívánok !
Bon Apetit !
Mahlzeit !
Megjegyzések
Megjegyzés küldése