Sütés nélküli friss sárgabarack torta citromfűvel

Sokszor van úgy, hogy nincs idő torta alapot készíteni, akkor  mindig jól jön a babapiskóta. 

Ez a torta  nagyon finom, nyári és üdítő gyors, és nem émelyítően  édes. Természetes aromákkal és ízekkel készült. 

Nem csak a cukrot érzem benne, mert nem is teszek bele !  :-)  :-)


Hozzávalók: 26 cs-es torta formához

500 g jó érett édes sárgabarack turmixolva, és pár darab a díszítéshez
Babapiskóta cirka  25-30 db
1 tk stevia csepp
2 cs vaníliás cukor
1 késhegynyi fahéj

22 g zselatin megfőzve, az előírás szerint, de legjobb az instant

Hab:
300 ml tejszín és 2 db vaníliás cukor


Elkészítése:
1. lépés: A babapiskótát lerétegezem a forma aljára úgy, hogy ne  legyen köztük lyukas rész.
2. lépés a már turmixolt sárgabarackot összekeverem a steviával, a vaníliás cukorral, és a zselatinnal.
3. lépés: a fenti gyümölcs turmix felét ráöntöm a piskóta tetejére.
4. lépés: Ismét egy sor piskóta következik.
5. lépés: a maradék sárgabarack turmix
6. lépés a tetejére a tejszínhab.
7. sárgabarack darabokkal feldíszítem.

Tipp: Fontos, hogy várni kell addig amíg a piskóta meg nem puhul. A hűtőben kell tartani 5-6 órán át a fogyasztásig. 


Jó étvágyat!
Buon Apetito!
Mahlzeti!

Megjegyzések

Népszerű receptek