Málna, áfonya vaníliás pohár krém

Amikor nincs nagy kedvem a sütögetéshez, de még is szeretnénk egy kis édességet enni, akkor csinálok pohár krémet. Nagyon gyorsan elkészül, és a friss gyümölcsök mindig jól mutatnak egy ilyen finomság tetején. 


 Hozzávalók:
- 300 ml tej
- 100 ml tejszín
- 4 teás kanál  kukorica keményítő
1 cs vaníliás cukor
2 teás kanál  stevia csepp
40 g vaj
1/2 teás kanál cardamom por
100 g málna
100 g áfonya
Annyi babapiskóta amely elég a poharak aljára(összetörve)nagyjából 1 db/pohár


Elkészítése:
1. lépés: a poharak aljába a babapiskótát beletörjük
2.lépés: A tejet és a tejszínt összekeverjük a száraz anyagokkal és a steviával.
3.lépés: Felforraljuk, és megfőzzük mint egy pudingot.
4.lépés: Félretesszük, és pár perc hűtés után még melegen belekeverjük a vajat.
5.lépés: a piskótára merjük 2-3 evőkanál kész krémet.
6.lépés: a tetejére halmozzuk a málnát és az áfonyát.


Jó étvágyat!
Buon Apetito!
Mahlzeit!
If I don’t feel great about baking, but still want to
eat some candy, I’ll make a glass of cream. It is done very quickly and a fresh fruit always looks good on top.
Ingrediens:
- 300 ml of milk - 100 ml of cream - 4 teaspoons cornstarch 1 cs vanilla sugar 2 teaspoons stevia drops 40 g butter 1/2 teaspoon cardamom powder 100 g of raspberries 100 g of blueberries The amount of baby sponge cake that is enough for the bottom of the glasses (broken) is about 1 piece / cup

Preparation:
Step 1: Break the baby sponge cake into the bottom of the glasses
Step 2: Mix the milk and cream with the dry ingredients and stevia.
Step 3: Bring to a boil and cook like a pudding.
Step 4: Set aside and after a few minutes of cooling, stir in the butter while still warm.
Step 5: Add 2-3 tablespoons of finished cream to the sponge cake.
Step 6: Stack the raspberries and blueberries on top.








Megjegyzések

Népszerű receptek