Málna, áfonya vaníliás pohár krém
Amikor nincs nagy kedvem a sütögetéshez, de még is szeretnénk egy kis édességet enni, akkor csinálok pohár krémet. Nagyon gyorsan elkészül, és a friss gyümölcsök mindig jól mutatnak egy ilyen finomság tetején.
Hozzávalók:
- 300 ml tej
- 100 ml tejszín
- 4 teás kanál kukorica keményítő
1 cs vaníliás cukor
2 teás kanál stevia csepp
40 g vaj
1/2 teás kanál cardamom por
100 g málna
100 g áfonya
Annyi babapiskóta amely elég a poharak aljára(összetörve)nagyjából 1 db/pohár
Elkészítése:
1. lépés: a poharak aljába a babapiskótát beletörjük
2.lépés: A tejet és a tejszínt összekeverjük a száraz anyagokkal és a steviával.
3.lépés: Felforraljuk, és megfőzzük mint egy pudingot.
4.lépés: Félretesszük, és pár perc hűtés után még melegen belekeverjük a vajat.
5.lépés: a piskótára merjük 2-3 evőkanál kész krémet.
6.lépés: a tetejére halmozzuk a málnát és az áfonyát.
Jó étvágyat!
Buon Apetito!
Mahlzeit!
If I don’t feel great about baking, but still want to
eat some candy, I’ll make a glass of cream. It is done very quickly and a fresh fruit always looks good on top.
Ingrediens:
- 300 ml of milk
- 100 ml of cream
- 4 teaspoons cornstarch
1 cs vanilla sugar
2 teaspoons stevia drops
40 g butter
1/2 teaspoon cardamom powder
100 g of raspberries
100 g of blueberries
The amount of baby sponge cake that is enough for the bottom of the glasses (broken) is about 1 piece / cupPreparation:
Step 1: Break the baby sponge cake into the bottom of the glasses
Step 2: Mix the milk and cream with the dry ingredients and stevia.
Step 3: Bring to a boil and cook like a pudding.
Step 4: Set aside and after a few minutes of cooling, stir in the butter while still warm.
Step 5: Add 2-3 tablespoons of finished cream to the sponge cake.
Step 6: Stack the raspberries and blueberries on top.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése