Serpenyős " Rizskoch" egyszerűen, gyorsan tejberizsből....
Serpenyős " Rizskoch" egyszerűen, gyorsan tejberizsből.
1. Tejberizst készítettem a szokásos módon. Kb 700 ml tejből, és 200 ml rizsből.
2. A kihűlt tejberizshez hozzáadtam 2 ek megmosott mazsolát, 1 cs vaníliás cukrot, 1 tk szódabikarbónát, 1 db egész tojást, 2 ek cukrot, és 4 ek sima fehér lisztet.
3. Egy teflon serpenyőbe kevés olajat csurgattam, megvártam még felhevül.
Tipp: nem szükséges a puffancsokat elmeríteni az olajban. Valamint lassabb tűz mellett kell sütni.
az alábbi video-ban bemutatom.
Evőkanállal ami egy adag mennyiség szépen ráhelyezem a sütő felületre.
Tipp: Lassan kell sütni.
Jó étvágyat !
Bon Apetito !
Mahlzeit !
Megjegyzések
Megjegyzés küldése