Kevert - Túrós- mazsolás, sárgabarack sütemény, kevert
Kevert - túrós- mazsolás, sárgabarack sütemény
Nagyon gyorsan elkészíthető, finom laktató édesség.
Akár egy leves után másodikként, vagy magában.
Hozzávalók: közepes méretű tepsihez
5 db egész tojás
4 ek cukor
6 ek liszt
2 ek tejföl
4 ek étolaj
1/2 sütőpor
1 csipet só
8 -10 db sárgabarack
1 marék mazsola
Előre összekevert 500 gr túró, 1 db tojás, 2 ek cukor, és 2 cs vaníliás cukor, mazsola
Elkészítése: A sütőt 200 fokra felmelegítem
- A tojásokat ketté választom
- A fehérjét a sóval habbá verem és a végén a cukorral is
- Hozzáadom a tojás sárgáját
- Majd a lisztet és az olajat, sütőport
- Amikor a massza elkészült akkor egy közepes méretű tepsibe, sütőpapírral bélelve beleöntöm.
- A korábban már összekevert túrós tölteléket a tetejére öntöm. Majd a nyers sárgabarack darabokkal feldíszítem.
- 200 fokra felmelegített sütőben 15 percig sütöm, majd még 15 percig 180 fokon.
Jó étvágyat kívánok !
Bon Apetit !
Mahlzeit !
Megjegyzések
Megjegyzés küldése