Yummi Food, tárkonyos pulyka ragu leves
A tárkony az egyik legkedveltebb fűszerem, amely leírhatatlanul finom ízt ad a pulyka levesnek.
Hozzávalók:
- 300 g pulyka mell felkockázva
- 1 közepes fej vöröshagyma apróra vágva
- 2 gezerd fokhagyma lereszelve
3-4 ek étolaj
- 200 ml tejszín(nem főző)
- víz, hogy ellepje
- fűszerek: 1 tk kömény, petrezselyem levél, metélőhagyma, 1,5 tk TÁRKONY A LEGVÉGÉN!
- 1 db burgonya feldarabolva
- 3 db sárgarépa feldarabolva.
Elkészítése:
- 1.lépés: a hagymákat az olajon megdinszteljük.
- 2 lépés: beletesszük a húst, kicsit kavarjuk.
- Beletesszük a sárgarépát és a burgonyát, és a fűszereket,KIVÉTEL A TÁRKONY! és főzzük amíg kész nem lesz.
3.lépés: Amikor megfőtt a hús, akkor öntsük bele a tejszínt és tegyük bele a tárkonyt, és 1-2 percig forraljuk, és már kész is van.
Jó étvágyat !
Buon Apetito!
Mahlzeit!
Cpyright!Minden jog fenntartva. A blogon található tartalom üzleti célú felhasználása csak a szerző belegyezése által használható fel, vagy sokszorosítható!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése